Middelharnis. Dorp 4!

4e Dorp: Middelharnis

Youth For Christ Bus verwelkomt enthousiaste jongeren in Middelharnis.
8 maart 2023 was het zover. De 4e locatie van de Youth For Christ Bus is een feit! De bus is in Middelharnis feestelijk geopend en op deze eerste dag mochten we al zo’n 35 jongeren verwelkomen met een warm hart. De bus blijkt op de eerste dag al een populaire plek te zijn voor zowel bekende gezichten die we al eerder mochten ontmoeten op de avonden in Oude Tonge, Stellendam en Dirksland, maar we mochten vooral ook nieuwe gezichten ontmoeten.
De jongeren die de bus bezochten waren enorm enthousiast en de positieve en gezellige sfeer viel hen meteen op. Ze voelden zich enorm welkom en genoten van nog heerlijke diepgevroren diepvries soezen, die een smakelijke traktatie waren in combinatie met de warme chocolademelk met slagroom. De natte sneeuw en ijzige wind, verdween toen de deuren van de bus werden geopend. Niets verassend natuurlijk. De eerste jongeren stonden dan ook te popelen om de bus binnen te gaan. Bij het openen van de deuren rende de eerste jongere dan ook naar binnen om de bus feestelijk en met applaus en gejuich van de andere jongeren en medewerkers te openen.
Naast de bus werd door Stichting Zijn ook een pannakooi geregeld zodat de jongeren die de bus kwamen bezoeken hier lekker konden sporten en bewegen, iets wat goed is voor hun fysieke en mentale gezondheid en het bouwen van onderlinge relaties. Het was een toffe samenkomst waarbij we God dankbaar zijn dat we er voor deze jongeren mogen zijn en dat Hij ons de moed geeft om dit werk met veel enthousiasme te mogen doen.