Nacht Zonder Dak deze zomer op het eiland

YFC & Nacht Zonder Dak op Goeree-Overflakkee

“Nacht Zonder Dak is een actie van Tearfund waarbij tieners een nacht doorbrengen in een zelfgemaakt krotje van plastic en kartonnen dozen. Een uniek evenement waarbij bewustwording, plezier maken en iets doen voor een ander hand in hand gaan. De opbrengst van de actie gaat naar jongerenprojecten van Tearfund.”

Deze zomer wordt deze actie op maar liefst 3 plekken op het eiland georganiseerd en het leuke is dat wij daar met de bus aanwezig zullen zijn!! In Den Bommel zal het zijn op 25-26 juni, in Ooltgensplaat op 2-3 juli en in Stellendam op 9-10 juli.

Voor alle drie de plekken zoeken we ook nog vrijwilligers om (gedeeltelijk) aanwezig te zijn en mee te draaien in het programma!

Dit is een kans om met de jongeren in contact te komen en al een relatie op te bouwen. Dus lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn? Neem dan contact op met Ariëtte via 0651015649